1000 TL Ödüllü Logo Yarışması

Rekabet Kurumu 1000 TL ödüllü, ulusal ve uluslararası her platformda sembolize edilebileceği, her türlü kullanıma uygun (Başlıklı kağıt, kartvizit, pankart ve afiş, rozet ve 3 boyutlu Ödül Heykelciği v.b) bir Logo tasarım yarışması düzenliyor.

Yarışmaya ülkemizde ikamet eden amatör ve profesyonel tüm tasarımcı ve sanatçılar en fazla 5 eserle katılabiliyor.

Rekabet Kurulu Hakkında “Rekabet Kurumu” 36/2009 sayılı Rekabet Yasası doğrultusunda atanmış 5 üyeden oluşan kamu tüzel kişiliğine haiz resmi bir makamdır. Kurul piyasa hakemliği denebilecek bir şekilde, yasanın belirlediği çerçevede mal ve hizmet piyasalarında etkili bir rekabet ortamının sağlanması ve sürdürülmesi için gerekli kuralları koyup rekabetin korunması ve şekillendirilmesi konusunda kararlar alacaktır. Bu kararlar arasında rekabet koşullarını ihlal eden teşebbüslere idari para cezası vermek, fiili uygulamalar hakkında görüş vermek, rapor yayınlamak, rekabeti bozucu devlet yardımlarını denetlemek gibi konular yer almaktadır.

Son Teslim Tarihi Logo yarışmasına ilişkin eserler 23 Mart 2012 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde Rekabet Kurulu Sekreterliğine elden zarf içerisinde teslim edilecektir.

Değerlendirme ve Ödüller Seçici Kurul tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından, kazanan eser ve yarışmacı 30 Mart 2012 tarihinde açıklanarak birincilik ödülü olan 1000 TL ve anı plaketi ile ödüllendirilecektir.

Başvuru ve Detaylı Bilgi Katılım formu, şartname ve diğer bilgiler Rekabet Kurulu Sekreterliğine ait 2278970 numaralı telefondan temin edilebilir.

Yeni Yorum Gönder


Köşe Yazarları