1250 TL Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Yarışma Teması: “Gülümse-Gülümset” Fotoğraf Yarışması

Yarışma Amacı: Gülümsemek, mutluluğun en önemli göstergesidir.Ayrıca gülümseme olumlu yönde duygu aktarımı sağlar. Bu nedenle yarışmaya katılacak fotoğraflarda gülümseyen, mutlu NEKSAV çocukları olmalı ve o fotoğrafa bakan kişilerde gülümseme duygusu yaratmalıdır.

Nakipoğlu Eğitim, Kültür, Sanat Vakfı olarak; * Türk Fotoğraf Sanatına katkıda bulunmak, sanat ortamına canlılık getirmek, buna bağlı olarak da fotoğraf sanatının yaygınlaşmasını sağlamak.

* Zihinsel engelli çocukları fotoğraf sanatıyla tanıştırarak onlarda estetik duyguyu geliştirmek,

*NEKSAV öğrencileri ve fotoğraf sanatçıları arasında toplumsal kaynaşma ortamı yaratmak.

Yarışma Takvimi: Son başvuru tarihi: 28 Mayıs 2012 Seçici kurul değerlendirmesi : 04 Haziran 2012 Sonuçların açıklanması: 09 Haziran 2012

Yarışma Jürisi: Coşkun ARAL: Fotoğraf Sanatçısı- Belgesel Yapımcısı Sinan BEŞE: Fotoğraf Sanatçısı-Tasarımcı Kutup DALGAKIRAN: Fotoğraf Sanatçısı- Sabah Gazetesi Fotoğraf Editörü Kayıhan GÜVEN: Fotoğraf Sanatçısı-Gazeteci Hilmi NAKİPOĞLU: Fotoğraf Sanatçısı-Nakipoğlu Eğitim, Kültür, Sanat Vakıfı Başkanı- Camera Museum kurucusu Selahhattin SEVİ: Fotoğraf Sanatçısı- Zaman Gazetesi Fotoğraf Editörü İhsan YILMAZ: Fotoğraf Sanatçısı-Yazar-Hürriyet Gazetesi Sanat Editörü

Katılım Koşulları: Yarışma, amatör ve profesyonel tüm fotoğraf sanatçılarına, üniversite öğrencileri ve akademisyenlere açıktır. Yarışma, renkli ya da siyah beyaz baskı dalında olup, yarışmacılar en çok 3 eserle yarışmaya katılabilirler. Eserler 20×30 cm boyutlarında, 300 dpi çözünürlükte, 2048 JPEG formatında kayıt edilmeli ve ayrıca fotoğraf kağıdına basılmalı, kenarında paspartu ya da boşluk bırakacak bir çerçeve bulunmamalı herhangi bir yüzeye yapıştırılmamalıdır. Bilgisayar yazıcı çıktısı ya da fotokopi çoğaltmalar kabul edilmez.

Yarışmacılar, gönderecekleri eserler için www.neksav.com sitesinden başvuruda bulunacaklar ve katılım formunu doldurup sistemden 8 rakamdan oluşan bir numara alacaklardır.

Yarışmaya katılan fotoğrafçılar, hazırlık süresi içinde tek olarak veya gruplar halinde, kendi belirledikleri konsept içinde NEKSAV öğrencileriyle atölye çalışması yapabilirler. Bu çalışmaların tarihleri Neksav Özel Eğitim Merkezi yönetimi tarafından başvuru sırasına göre değerlendirilip planlanacaktır. Atölye çalışmaları sırasındaki her türlü etkinlik jürinin değerlendirmesini kesinlikle etkilemeyecektir.

Yarışmacı, katılım formunu tam ve eksiksiz olarak doldurduktan sonra kapalı bir zarfa koyarak, üzerine 8 rakamdan oluşan rumuzunu yazmalı, cd kayıdı ve fotoğraflarla birlikte göndermelidir.

Katılım Şekli ve Adresi: Elden veya posta ve kargo yolu ile teslim edilebilir. Adres: Nakipoğlu Eğitim Kültür Sanat Vakfı Eski Osmaniye yolu No: 18 Kat: 4 Osmaniye-Bakırköy / İSTANBUL

Ödüller: Birincilik Ödülü: 1200 TL İkincilik Ödülü: 1000 TL Üçüncülük Ödülü: 750 TL Mansiyon: 500 TL Segileme: 50 Adet

Yarışmayı Düzenleyen Kuruluş: NEKSAV

İletişim ve Ayrıntılı Bilgi: Web: www.neksav.com E-Mail: info@neksav.com / gulumsegulumset@hotmail.com Tel: (0212) 5430920 Adres: Nakipoğlu Eğitim Kültür Sanat Vakfı Eski Osmaniye yolu No: 18 Kat: 4 Osmaniye-Bakırköy / İSTANBUL

Yeni Yorum Gönder


Köşe Yazarları