Tasarımcı Marka İlişkisi

Bursa Grafik Tasarımcılar Derneği (BGTD)’nin düzenlediği GRAFİK TASARIM GÜNLERİ adlı eğitim seminerinde bu hafta konuşmacılar TASARIMCI MARKA İLİŞKİSİ hakkında bilgilerini paylaştılar.

 

 

İlk konuşmacı Marka Yönetim Danışmanı ve Limon Tanıtım Halkla İlişkiler Ltd. Şti Genel Müdürü Gönül Uman Yiğit, “MARKA İLETİŞİMİNDE TASARIMIN ROLÜ” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Üründen markaya, tasarımdan algıya kadar birçok konuda bilgi veren Uman Yiğit, markanın stratejik açıdan analizini de yaparak katılımcıları aydınlattı. Gönül Uman Yiğit, keyifli bir sunumun ardından katılımcıların sorularını da yanıtladı.

 


Bu bir reklamdır

 

İkinci konuşmacı Erdem Kaya Patent A.Ş.’de Marka Vekili olarak çalışan Avukat Elif Sarıgül, “Fikri ve Sinai Haklar” konusunu anlattı. Sarıgül, Fikri ve Sinai Mülkiyet’in ne olduğundan, markaların çeşitlerinden, tescil sisteminden, tasarıma kimin sahip olduğundan ve marka üzerindeki haklardan bahsetti. Sarıgül, Grafik Tasarımcıların marka ve patent hakkındaki sorularını da yanıtladı.

 

Keyifli bir eğitim seminerinin sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Beyoğlu ve Başkan Yardımcısı Gülnur Gerçekci konuşmacılara Teşekkür Belgesi verdi.

 

 

 


Yeni Yorum Gönder



Köşe Yazarları