3500 $ Ödüllü Arbella Fotoğraf Yarışması

DEKLANŞÖRLERE BU KEZ MAKARNA TUTKUSU İÇİN BASILACAK

Arbella Makarna’nın düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışması bu yıl ikinci kez makarna tutkunlarını buluşturacak.

Son katılım tarihi 27 Kasım 2012 olan Arbella Makarna 2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması üç kategoriden oluşuyor: ‘Toprak ve İnsan’,’Makarnalı Yaşam’ ,‘Serbest’. . Yarışmaya, dileyen herkes, her kategoride en fazla 4 farklı fotoğrafı ile katılabilecek.

Kurumsal kimliğini sosyal sorumluluk ve sanatsal projelerle pekiştirmeyi ilke edinen Arbella Makarna, her yıl olduğu gibi bu yıl da fotoğrafla ilgilenen herkese kucak açıyor.

Arbella Makarna 2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması insan yaşamının en önemli olgusunun sağlık ve sağlıklı beslenebilmek olduğu doğrusundan yola çıkarak fotoğraf sanatçılarını ‘sağlıklı yaşam’ karelerinde buluşturuyor.

Arbella Makarna 2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması; tarladaki hasattan mutlu ailelerin sofralarına, toprağın bereketinden çiftçilerin alın terine, emeğin, üretimin ve hayatın tadının en güzel karelerini fotoğraf sanatçılarının vizöründen topluma taşımayı hedefliyor.

ULUSLAR ARASI KURULUŞLARIN ONAYI VE DESTEĞİ Damakların evrensel lezzeti makarna ile yaşamın evrensel dili sanatı birleştirerek fotoğrafa olan ilginin artmasını ve duyguların sanat yolu ile aktarılmasının gücünü desteklemeyi hedefleyen fotoğraf yarışması; FIAP, UPI ve TFSF gibi üç büyük, ciddi ve referans kabul edilen kuruluşlarının onayı ile düzenleniyor.

Yarışma, fotoğraf çekmekten zevk alan ve hayatın tadını kendi vizöründen yansıtmak isteyen herkese açık.

HERKES KATILABİLECEK Son katılım tarihi 27 Kasım 2012 olan fotoğraf yarışması üç kategoriden oluşuyor: ‘Toprak ve İnsan’,’Makarnalı Yaşam’ ,‘Serbest’...

Yarışmaya, dileyen herkes, her kategoride en fazla 4 farklı fotoğrafı ile katılabilecek. Ayrıca yarışmacılar, renkli ya da siyah-beyaz, geleneksel veya modern, her türlü fotoğraf tekniklerini kullanmakta özgürler.

ÖDÜLLÜ YARIŞMA Sanatçıların çabalarını ödüllendirerek fotoğraf sanatına duyulan ilgiyi canlı tutmayı hedefleyen yarışmada para ödüllerinin yanı sıra FIAP ve UPI’den toplam altışar altın, gümüş ve bronz madalya, 36 mansiyon ve 30 sergileme ödülü verilecek.

Arbella temsilcisi tarafından seçilecek tüm kategorilerden bir eser sahibine Arbella Özel Ödülü, FIAP tarafından yarışmada en fazla derece alan sanatçıya ‘En İyi Fotoğrafçı Ödülü’ nün de verileceği yarışma ile ilgili tüm detaylara, teknik bilgilere ve başvuru formlarına www.arbella.tv adresinden ulaşmak mümkün.

USTALARI BULUŞTURACAK Son katılım tarihinin 27 Kasım 2012 olarak belirlendiği yarışmanın seçici kurulunda da fotoğraf sanatının usta isimleri yer alıyor.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Sabit Kalfagil, Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Zaman, İzzet Kehribar, Erol Doğaner ve Reha Bilir’in yanı sıra Fotoğraf Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Serkan Bakır’ın da yer aldığı kurulda, Arbella Makarna’yı da Genel Müdür Abdülkadir Külahçıoğlu temsil ediyor.

YARIŞMA TAKVİMİ : Katılım Başlangıç Tarihi : 17 Eylül 2012 Son Katılma Tarihi : 27 Kasım 2012 Seçici Kurul Toplantısı : 01 Aralık 2012 Sonuç Bildirimi : 05 Aralık 2012 Sergi ve Ödül Töreni : Yarışma sonrası tarih ve yeri belirten bir mail ile tüm katılımcılara bilgi verilecektir. Albüm CD Gönderimi : 31 Ocak 2013

ÖDÜLLER : (Her kategori için ayrı dağıtılacaktır) FIAP : Altın Madalya ve 1000 USD FIAP : Gümüş Madalya ve 500 USD FIAP : Bronz Madalya ve 250 USD UPI : Altın Madalya ve 1000 USD UPI : Gümüş Madalya ve 500 USD UPI : Bronz Madalya ve 250 USD FIAP Mansiyonlar : Her kategoriden 6 adet UPI Mansiyonlar : Her kategoriden 6 adet Sergilemeler : Her kategoriden 10 adet Arbella Özel Ödülü : Tüm kategorilerden 1 adet (Arbella Temsilcisi tarafından seçilecektir.) En iyi fotoğrafçı ödülü : Tüm kategorilerde en fazla derece alan fotoğrafçı

Ayrıntılı Bilgi ve İletişim Aylin Razaki Tel: 0324 241 11 11 Cep: 0537 783 41 63 E-Posta: pr@arbel.com.tr www.arbel.com.tr

Yeni Yorum Gönder


Köşe Yazarları