
Favorilerime Ekleİzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenlediği “Doğal Yaşam Parkı” temalı fotoğraf yarışması için startı verdi. Yarışmanın birincisine fotoğraf makinesi, ikinciye tablet bilgisayar, üçüncüye bisiklet hediye edilecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’nın düzenlediği “Sizin Gözünüzden Doğal Yaşam” konulu fotoğraf yarışmasına başvuralar başladı. Doğal Yaşam Parkı’nda barınan 120’den fazla türde 1200’ü aşkın hayvanı genç nesillere tanıtmak ve fotoğrafçılığın gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmanın son başvuru tarihi 1 Kasım 2013 olarak belirlendi.
Geçtiğimiz yıl düzenlenen “Doğal Yaşamdan Kareler” yarışmasının ardından bu yıl ikinci kez düzenlenen ve yoğun katılım beklenilen yarışmaya gönderilen fotoğraflar; doğa fotoğrafçısı ve yaban hayatı gözlemcisi Prof. Dr. Bayram Göçmen, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökhan Birinci, doğa Fotoğrafçısı ve yaban hayatı gözlemcisi Prof. Dr. Kazım Çapacı, fotoğraf sanatçısı ve İFOD kurucularından Lütfü Dağtaş, Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Film Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç. Dr. Yüksel Batur’dan oluşan “Seçici Kurul” tarafından değerlendirilecek.
Yapılan değerlendirme sonucunda yarışma birincisine dijital fotoğraf makinesi, ikincisine tablet bilgisayar, üçüncüsüne bisiklet, mansiyon almaya hak kazanana da dijital fotoğraf çerçevesi ile katılım belgesi verilecek.
Tüm kadın aksesuar fırsatları için tıklayın !
Tüm kadın giyimi fırsatları için tıklayın !
Ürün, planlamadan tüketime kadar ki her aşamada maliyet üretir.
Üretimde yaptığınız, hammadde temini, hamma »

Yeniden merhaba,
Twitter hesabınız kontrolden çıktı ve sizden habersiz birilerini mi takip etmeye ba »

Tekrar merhaba,
Hani yiyecek ve içecek ambalajlarında gördüğümüz o meyveler, sebzeler, krakerler, çikolatalar »

Merhabalar,
Bir çoğumuz bilgisayar karşısında işlem yaparken çok sabırsız olabiliyoruz, en ufak bir aksamada »

Simple Wireframe : Çalışma alanımızda kullandığımız nesnelerin çizgisel olarak görüntülememizi sağl »

Ülkemizde reklam mecrası gittikçe artan bir öneme sahip. Bütün markalar kendi arasında farklı olma ya da farkındalık yar »

Ülkemiz adım adım ilerliyor, gelişiyor, her geçen gün biraz daha üzerimizdeki pası silerek bir çok alanda dünyayla »

Merhaba,
Hep o çok sevdiğimiz polaroid fotoğraflar, retro fotoğraflar...
Günümüzde makinaları pek bulunmasad »

Merhaba... Bu yazımda çok kısa bir süre önce piyasaya sürülen Microsoft Office 2013 Preview sürümü üzerinde duracağı »
