
Favorilerime EkleMalatya’nın Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından Malatya Belediyesi Büyükşehir amblem, logosu için yarışma düzenliyor.
Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, amblem, logo tasarım yarışması düzenlendiği belirtilerek, yarışmanın 18 yaşını doldurmuş tüm tasarımcılara açık olduğu kaydedildi.
Yarışmadaki amacın Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin kurum kimliğinde kullanılacak olan özgün amblemin belirlenmesi olduğu belirtilen açıklamada; “Yarışmanın konusu, sürekli yenilenen ve gençleşen, hem tarihi değerleri, hem çağdaş nitelikleriyle yüksek yaşam standartlarına sahip, örnek bir şehir olma yolunda kendini sürekli geliştiren Malatya’nın, bu özelliklerini yansıtacak ve Malatya Büyükşehir Belediyesi kurum kimliğinde kullanılacak özgün amblem.logosunun tasarlanmasıdır” denildi.
Son başvuru tarihi 3 Mart 2013
Yarışma sonucunda Jüri tarafından, Büyükşehir Malatya Belediyesi’nin Amblem.Logosu olmaya layık görülecek olan eser sahibine 10.000 TL ödül verileceği kaydedilen açıklamada, ayrıca değerlendirme sonucunda dereceye giren 3 eser sahibine de mansiyon ödülü olarak 2.000’er TL ödül verileceği belirtildi.
Amblem.Logo yarışmasının seçici kurulu; Grafik Tasarımcı Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi - Grafik Bölümü Başkanı T. Fikret Uçar, Grafik Tasarımcı İnönü Üniversitesi Öğretim Elemanı Fehmi Kolçak; Grafik Tasarımcı-GMK Başkanı Umut Südüak, Grafik Tasarımcı ICOKRADA Başkan Yardımcısı Yeşim Demir, Grafik Tasarımcı Doğuş Üniversitesi Öğretim Üyesi Kamer Altınova ile Kurum Temsilcileri Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ve Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Erhan Soylu’dan oluşuyor.
3 Mart 2013 tarihine kadar başvuruların alınacağı yarışmaya sunulacak eserler, Malatya Belediyesi hizmet binası karşısında bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sanat Merkezi’ne teslim edilecek.
Yarışmaya katılmak isteyen tasarımcılar, yarışma şartnamesini ve başvuru formunu Malatya Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.malatya.bel.tr adresinden temin edebilirler.
Merhabalar,
Bir çoğumuz bilgisayar karşısında işlem yaparken çok sabırsız olabiliyoruz, en ufak bir aksamada »

Simple Wireframe : Çalışma alanımızda kullandığımız nesnelerin çizgisel olarak görüntülememizi sağl »

Ülkemizde reklam mecrası gittikçe artan bir öneme sahip. Bütün markalar kendi arasında farklı olma ya da farkındalık yar »

Ülkemiz adım adım ilerliyor, gelişiyor, her geçen gün biraz daha üzerimizdeki pası silerek bir çok alanda dünyayla »

Merhaba,
Hep o çok sevdiğimiz polaroid fotoğraflar, retro fotoğraflar...
Günümüzde makinaları pek bulunmasad »

Merhaba... Bu yazımda çok kısa bir süre önce piyasaya sürülen Microsoft Office 2013 Preview sürümü üzerinde duracağı »

Bir önceki yazımızda CorelDRAW X6 arayüzüne genel olarak göz atmış ve File menüsü ve alt menülerini tanımıştık. Bu »

Tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de reklamların yapılma amacı; ürünün tanıtımını yapıp, hedef kitlelerin bilgilen »

Merhaba arkadaşlar bir önceki paylaşımımda sizlerle ‘Grafik Tasarım ve Reklam Sektöründeki Rol Çatışması’ üzerine »
